Mobilier pentru gradinita in Moldova

Selectează o subcategorie

Mobilier pentru gradinita in Moldova

                                                      Mobilier pentru gradinita

             Gradinita reprezinta una din cele mai importante institutii pentru dezvoltarea copiilor. Spatiul pentru gradinita  trebuie sa includa o atmosfera armonioasa si  stimulatoare, caci copiii sunt mici exploratori care necesita zilnic descoperiri si aventuri.

On-line compania mobiliara www.tisam.md  raspunde tuturor cerintelor, pentru comoditatea si functionalitaea mobilei pentru copii.

Compania poarta grija de copiii D-voastra. Tot mobilierul este confectionat din materiale ecologice PAL melaminat colorat, lemn, placaj si MDF ,  acoperite cu vopsea acrilica non-toxica. Mobila are colturi rotunjite, ceea ce asigura minimizarea riscului de accidente; obligator este fixata  pe perete ; este asamblata cu elemente de fixare ascunse si sigure; este prevazuta cu garnituri din plastic. Usile si sertarele decorative au un loc special pentru deschidere.

Tot mobilierul este unical prin design tematic, forme decorative si culori suculente, ceea ce creeaza o atmosfera vesela pentru copii D-voastra. Mobila, viu colorata este practica in utilizare, se combina si se incadreaza usor in spatiul deja amenajat pentru copii; este decorata cu aplicatii din MDF si imprimare foto de inalta calitate; tot mobilierul are o anumita tematica ,,floare,, ,,castel,, ,,soarele,, ,,fantezie,, etc.

      Alegerea mobilierului pentru gradinita doar din on-line magazinul nostru www.tisam.md ,  Va oferi satisfactie maxima copiilor.

Pentru a afla cit mai multe detalii despre ofertele comerciale ale companiei, nu ezitati sa contactati managerii responsabili, care cu drag Va vor consulta in alegerea mobilierului dorit.

 

                                                                                               Va suntem recunoscatori, pentru ca Ati ales on-line magazinul nostru!!!